Hvordan får jeg tilgang til skriverens innebygde nettserver?

1. På datamaskinen søker du etter tilgjengelige trådløse nettverk.
  2. I listen over tilgjengelige nettverk velger du ICON-xxyyzz, der xxyyzz er en kombinasjon av bokstaver og tall som unikt identifiserer skriveren blant andre Icon-skrivere i området.
  3. Klikk på Join eller Connect.
  4. Åpne en nettleser på datamaskinen når du er tilkoblet.
  5. I adressefeltet skriver du inn ICON-xxyyzz.local (der xxyyzz er de seks siste sifrene i MAC-adressen til skriveren) og trykker på Enter.
    MAC-adressen til skriveren finnes på etiketten nederst på skriveren.
  6. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt i feltene User name og Password.
    Standard brukernavn og passord er som følger:
    Brukernavn: Admin
    Password: password
  7. Klikk på OK.