Finnes det en enklere måte å legge til Leitz Icon-skriveren i Windows på?

Du kan enkelt legge til Leitz Icon-skriveren i Windows ved hjelp av Bonjour-skriverveiviseren.
Du kan laste ned og installere Bonjour-skriverveiviseren fra Apples hjemmeside: support.apple.com/kb/DL999.
Når du har installert Bonjour-skriverveiviseren, legger du til skriveren i Windows med følgende trinn.
  1. Start Bonjour-skriverveiviseren.
  2. Velg Leitz Icon i listen Delte skrivere, og deretter klikker du på Neste.
  3. Klikk på Har disk nederst til høyre i veiviseren.
    Dialogboksen Åpne vises.
  4. Gå til det stedet på datamaskinen der du installerte Leitz Icon-programvaren.
    Standardplasseringen er C:\Program Files (x86)\Leitz Icon Software
    5. Åpne mappen Drivere, velg OEMPRINT.INF, og klikk deretter på Åpne.
  5. Klikk på Neste i veiviseren.
  6. Klikk på Fullfør.
    Nå kan du bruke skriveren.