Hvordan fjerner jeg etiketter som har satt seg fast?

Prøv først å slå av og på skriveren. Dette kan løse opp etikettstoppen.
Hvis det ikke fungerer, gjør du følgende for å løse opp etikettstoppen.
  1. Koble fra strømledningen og ta batteriet ut av skriveren for å slå av skriveren.
  2. Riv av eventuelle etiketter som allerede er blitt matet gjennom etikettutgangssporet.
  3. Trykk på knappen på toppen av skriveren for å åpne kassettdekselet.
  4. Løft etikettførerlåsen/pressplateutløseren.
  5. Fjern etikettkassett fra kassettkammeret, og dra etikettene som stikker ut, fra etikettmatesporet.
  6. Bruk en saks til å klippe av etiketter som har kommet ut av etikettkassetten, før du setter inn etikettkassetten igjen.
    MERK: Hvis du tror at en del av en etikett kan ha blitt sittende fast i skriveren, får du tilgang til platen og kniven ved å fjerne frontpanelet på skriveren. Se videoen på www.leitz.com hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du tar av skriverpanelet og rydder papirbanen.