Hva er Soft AP-modus? Må jeg gjøre noe for å sette Leitz Icon i Soft AP-modus?

Leitz Icon-skriveren kan fungere som sitt eget tilgangspunkt, eller Soft AP tillater direkte trådløs tilkobling mellom skriveren og opptil fire datamaskiner. Ved hjelp av Soft AP-modus kan du koble til skriveren trådløst til datamaskinen uten at du kobler til et eksisterende trådløst nettverk.
Se en nyttig instruksjonsvideo på www.leitz.com/iconvideos, eller les brukerhåndboken for Leitz Icon-skriveren hvis du vil ha informasjon om hvordan du kobler til skriveren med Soft AP-modus.