Varför kan jag inte välja och skriva ut med min skrivare via Leitz Icon-appen för iPad?

För att du ska kunna skriva ut med Leitz Icon-skrivaren via Leitz Icon-appen för iPad måste skrivaren vara ansluten iPad-enheten med någon av följande metoder:
  • Leitz Icon-skrivaren och iPad-enheten måste vara anslutna till samma trådlösa nätverk
  • Leitz Icon-skrivaren måste vara anslutna till iPad i Soft AP-läge

Om du har kontrollerat att något av det ovanstående stämmer och skrivaren ändå inte visas som en tillgänglig skrivare i Leitz Icon-appen för iPad, kontrollerar du AirPrint-inställningarna i Leitz Icon-kontrollpanelen (skrivarens inbyggda webbserver).
    Kontrollera att kryssrutan Aktivera AirPrint för att tillåta utskrifter från iPad är markerad.