Behöver jag ett lösenord för att ansluta till Leitz Icon-skrivaren?

Inget lösenord krävs när du ansluter till skrivaren via USB eller Wi-Fi Protected Setup (WPS).
Ett användarnamn och lösenord krävs för att få åtkomst till Leitz Icon-kontrollpanelen och skrivarens konfigurationsguide. Kontrollpanelen och skrivarens konfigurationsguide används för att ansluta skrivaren med hjälp av Soft AP-läge och konfigurera trådlös utskrift och andra nätverksfunktioner hos skrivaren.