Hur nära skrivaren måste datorn eller routern stå för att jag ska kunna skriva ut när jag har anslutit trådlöst till skrivaren?

Precis som med alla andra trådlösa enheter, beror Wi-Fi-signalens räckvidd på den miljö där skrivaren används. Faktorer som väggarnas tjocklek eller densitet kan störa den trådlösa signalen, liksom störningar orsakade av annan elektronisk utrustning. Om skrivaren försvinner från ditt trådlösa nätverk eller om du har problem med att ansluta i Soft AP-läge kan du prova med att flytta skrivaren närmare datorn.