Leitz Icon-skrivaren är ansluten till min dator via USB-kabeln. Kan jag dela skrivaren med andra användare i mitt lokala nätverk?

Ja, du kan dela Leitz Icon-skrivaren i ditt lokala nätverk. Du kan också dela skrivaren genom att ansluta skrivaren till en kompatibel nätverksrouter eller skrivarserver via USB-kabeln.
Dessutom har Mac OS X
  • och Windows-datorer inbyggd skrivardelning för alla skrivare som är anslutna direkt till din dator.