Hur återställer jag Leitz Icon-skrivaren till standardinställningarna?

Om du återställer skrivaren återgår alla inställningar till standardinställningarna. Alla inställningar, inklusive inställningar för trådlös anslutning, som har ändrats tas bort.
  1. Koppla bort nätsladden och batteriet från skrivaren så att den inte har någon strömförsörjning.
  2. Med skrivaren avstängd håller du WPS-knappen nedtryckt och ansluter nätsladden till skrivaren.
  3. Håll ned WPS-knappen i fem sekunder och släpp sedan knappen.