Kan jag skriva ut på Leitz Icon-skrivaren när en VPN-anslutning är aktiv på datorn?

Oavsett vilken typ av nätverksanslutning du använder kan du skriva ut på Leitz Icon-skrivaren om skrivaren är ansluten till datorn via USB-kabeln.
Du kan dessutom skriva ut på skrivaren om du är ansluten till samma VPN som skrivaren är ansluten till. Du kan inte skriva ut på en lokal nätverksskrivare när en VPN-anslutning är aktiv på datorn.