Min IT-avdelning låter mig inte lägga till Leitz Icon-skrivaren i det trådlösa nätverket. Hur kan jag dra nytta av trådlös utskrift?

Om du använder Soft AP-läge kan du ansluta skrivaren trådlöst till datorn utan att ansluta till ett befintligt trådlöst nätverk. I Soft AP-läge fungerar skrivaren som sin egen accesspunkt, eller Soft AP, vilket möjliggör en direkt trådlös anslutning mellan skrivaren och datorn.
När du är ansluten till skrivaren i Soft AP-läge har du ingen åtkomst till ditt lokala trådlösa nätverk.