Hur får jag åtkomst till skrivarens inbyggda webbserver?

1. Sök efter tillgängliga trådlösa nätverk på datorn.
  2. I listan över tillgängliga nätverk väljer du ICON-xxyyzz, där xxyyzz är en kombination av bokstäver och siffror som unikt identifierar din skrivare bland andra Icon-skrivare i närheten.
  3. Klicka på Anslut eller Anslut.
  4. När anslutningen har upprättats startar du en webbläsare på datorn.
  5. Skriv ICON-xxyyzz.local i adressfältet (där xxyyzz är de sex sista siffrorna i skrivarens MAC-adress) och tryck på Enter.
    Skrivarens MAC-adress hittar du på etiketten nedtill på skrivaren.
  6. Ange ditt användarnamn och lösenord i rutorna Användarnamn och Lösenord.
    Som standard för användarnamn och lösenord används följande:
    Användarnamn: Admin
    Lösenord: password
  7. Klicka på OK.