Finns det ett enklare sätt att lägga till Leitz Icon-skrivaren i Windows?

Du kan enkelt lägga till Leitz Icon-skrivaren i Windows med hjälp av skrivarguiden Bonjour.
Du kan ladda ned och installera skrivarguiden Bonjour på Apples webbplats: support.apple.com/kb/DL999.
När du har installerat skrivarguiden Bonjour lägger du till skrivaren i Windows med följande steg.
  1. Starta Guiden Bonjour-skrivare.
  2. Välj Leitz Icon i listan med delade skrivare och klicka sedan på Nästa.
  3. Klicka på Skiva finns nere till höger i guiden.
    Dialogrutan Öppna visas.
  4. Gå till den plats på datorn där du har installerat Leitz Icon Software.
    Standardplatsen är C:\Program (x86)\Leitz Icon Software
    5. Öppna mappen Drivrutiner, välj OEMPRINT.INF och klicka på Öppna.
  5. Klicka på Nästa i guiden.
  6. Klicka på Slutför.
    Nu kan du använda skrivaren.