Uppdateras den fasta skrivarprogramvaran?

Ja. Uppdateringar av den fasta skrivarprogramvaran släpps med jämna mellanrum, med fler funktioner och förbättringar. Den fasta skrivarprogramvaran kan uppdateras snabbt och trådlöst med en Mac
  • eller Windows-dator. Se en användbar instruktionsvideo på www.leitz.com/icon.
    Glöm inte att registrera skrivaren på www.leitz.com/icon, med en giltig e-postadress så att vi kan meddela dig när det finns tillgängliga uppdateringar.
    Se en användbar instruktionsvideo på www.leitz.com/iconvideos för information om uppdatering av den fasta skrivarprogramvaran.