Hur tar jag bort en etikett som har fastnat?

Prova först med att koppla bort strömförsörjningen och ansluta den igen. Detta kan göra att etiketten lossnar.
I annat fall följer du de här anvisningarna för att få loss etiketten.
  1. Koppla bort nätsladden och batteriet från skrivaren så att den inte har någon strömförsörjning.
  2. Riv av etiketter som redan har matats genom etikettutmatningen.
  3. Tryck på knappen på skrivarens ovansida för att öppna kassettluckan.
  4. Lyft upp etikettledarens/valsens spärr.
  5. Ta bort etikettkassetten från kassettfacket och dra bort de utskjutande etiketterna från etikettutmatningen.
  6. Klipp av etiketter som har matats ut ur etikettkassetten med en sax innan du sätter tillbaka etikettkassetten.
    Obs! Om du tror att en del av en etikett har fastnat i skrivaren kan du komma åt valsen och skäraren genom att ta bort skrivarens frontpanel. På www.leitz.com finns en videofilm som visar hur du tar bort skrivarens panel och rengör pappersbanan.