Vad är Soft AP-läge? Måste jag göra något för att försätta Leitz Icon i Soft AP-läge?

Leitz AP-skrivaren kan fungera som sin egen accesspunkt, eller Soft AP, vilket möjliggör en direkt trådlös anslutning mellan skrivaren och fyra datorer. Om du använder Soft AP-läge kan du ansluta skrivaren trådlöst till datorn utan att ansluta till ett befintligt trådlöst nätverk.
Se en användbar instruktionsvideo på www.leitz.com/iconvideos eller läs bruksanvisningen till Leitz Icon-skrivaren för information om hur du ansluter skrivaren med Soft AP-läge.